Friday, 25 May 2012

Soo Suweet. .





Hopefully korang enjoy dengan cerita ni. .Bcoz aku teramatlah sangat enjoy sampai dah dua tiga kali repeat. .tapi repeat scene Shaqira cubit Cikgu Airil tu..
Sweet gile doe..Comel Cikgu Airil mengelitik tahan sakit. .
Aku kalau dapat Cikgu caring gitu kalau sekolah 365hari pn aku sanggup. .
Hahax ! Bukan nak belajat nak tengok Cikgu Airil je. .

Aku baru perasan setelah 12episode Seindah Sakura baru aku perasan rupanya ensem jgak Fahrin Ahmad ni. . Hahax ! Dear Pia are u okey ?
I will be okay when i see Cikgu Airil. .No lah i'm just kidding..
Okeyy aku mau tido dlu update blog pepagi buta ni pasal Seindah Sakura je. .
"kerje gile baik tido mimipi FA lagi baguih"

---BYE---

2 comments:

farrah hayati said...

haha....

kalo de ckg laki yang macam cikgu airil tu..bukan bebudak je rajin pegi skol...si ckg2 gurl pown pakat2 rajin ke skol n pakai mengalahkan nak ke fashion show ;)

Cik Pia said...

Hehe. . .betol2~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...